Home Chirurgie BariatricaSleeve Gastric Operație micșorare stomac preț 18350 lei – dr Tucă

Operație micșorare stomac preț 18350 lei – dr Tucă

Operație micșorare stomac preț 18350 lei efectuată de dl dr Tucă. Viața cu kg în plus are pentru multe persoane o calitate slabă. Dorințe, nevoi, dificultăți, frustari, diete eșuate și alte asemenea. Sănătatea este cel mai de preț dar al omului, iar atunci când te confrunți cu kg în plus, cauți o soluție.

Ce este obezitatea?

Termenul de obez descrie o persoană care are multă grăsime corporală. Supraponderabilitatea și obezitatea duc la acumularea anormală sau în exces de grăsime care poate afecta sănătatea.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, obezitatea ucide anual cel puțin 2,8 milioane. În plus, 44% din cazurile de diabet, 23% din bolile de inimă și 7-41% din cazurile particulare de cancer sunt asociate obezității.

Operație micșorare stomac preț

Majoritatea persoanelor obeze căuta soluții miraculoase la preț mic. De multe ori aceste soluții eșuează. Operația de micșorare a stomacului este însă o metoda eficientă de slăbit. Chirurgia bariatrică este soluția rapidă și sigură împotriva kg în plus.

Medicina înseamnă să vezi dificultățile pacienților, să-i asculți și să-i ajuți să le depășească prin diverse metode. Un astfel de ajutor îl oferă dl dr Tucă. Operație micșorare stomac la un preț de care să poată beneficia cât mai multe persoane.

Rezultate operație micșorare stomac

Chirurgia bariatrica schimbă vieți. Oferă rezultate spectaculoase. De la 128 kg la 54 kg într-un an și zece luni cu ajutorul chirurgiei bariatrice. Ameliorează diabetul zaharat de tip 2 și alte afecțiuni asociate obezității. Foarte mulți pacienți își schimbă total stilul de viață. Mănâncă mai sănătos, fac sport și se bucura de viață.

Informații operație micșorare stomac preț

Micșorare stomac preț (gastric sleeve) 18350 lei

Ce include pachetul operator?

– Intervenția chirurgicală;

– Monitorizare și supraveghere pe toată perioada internării;

– Anestezie;

– Nopțile de spitalizare;

– Planul de îngrijire și tratament;

*preț valabil cu bilet de trimitere de la medicul de familie

*nu sunt incluse costurile investigațiilor preoperatorii

*pacientul trebuie să facă dovada calității de asigurat

0 comentariu

vezi si alte articole ...

Lasa un comentariu

Call Now Button