Recomandările pacienților

Recomandările pacienților reprezintă de multe ori cel mai important factor de decizie al unui alt pacient. Prin recomandări poți afla multe despre un medic sau spital. Și poți avea totodată încrederea că ești pe mâini bune. 

Ce au însemnat recomandările pacienților pentru mine

Precum multe alte persoane, m-am confruntat la un moment dat cu o problemă de sănătate. La început, nu am băgat-o în seama. Simptomele erau și ele prezente, dar nu îmi dădeau bătăi de cap. Cu timpul însă, au început să se înrăutățească și-așa am decis să caut un medic. 

Ceva ce părea în principiu ușor, s-a dovedit a fi destul de greu. Nu cunoșteam niciun medic și nici nu știam pe cine să întreb. Am aderat la câteva comunități de pacienți pe facebook și acolo am primit un număr mare de recomandări, printre care și dl dr Ștefan Tucă. 

“Recenziile de pe google m-au făcut să-l aleg pe dl dr Ștefan Tucă și se pare că am ales foarte bine’.

Am ajuns apoi la următorul pas și anume pe cine alegi, care sunt criteriile. Am căutat apoi recenzii pe google și așa am decis să mă îndrept către dl dr Ștefan Tucă. 

Recomandările pacienților s-au dovedit adevărate 

Recomandările pacienților de pe google au fost cele care m-au ajutat să merg la dr Țucă. Cele 5 stele de pe google, plus informațiile oferite de unii dintre pacienți, m-au asigurat că aleg un medic cu experiență și totodată empatic și atent la nevoile pacientului. 

Doresc să-i mulțumesc domnului doctor Tucă pe aceasta cale pentru ajutorul oferit. Și sper că aceasta mica relatare să vă ajute și pe voi să decideți.

Un profesionist foarte bun și un om de excepție. Calitatea actului medical primează. În momentele dificile mi-a conferit încredere că o să fie bine și așa a și fost. Recomand cu căldură!

Recomand cu căldură! Domnul dr. este foarte eficient, empatic și serviciile medicale sunt de calitate. Am venit în urgență la dumnealui și a acționat prompt și sigur iar operația a fost un succes. Vă mulțumesc că ați fost acolo pentru mine!

3 comentarii

vezi si alte articole ...

Call Now Button