Home Chirurgie BariatricaSleeve Gastric Rezultate după chirurgia bariatrica

Rezultate după chirurgia bariatrica

Chirurgia bariatrică este un tip de chirurgie care este utilizată în principal pentru a ajuta la pierderea în greutate la persoanele cu obezitate severă sau obezitate morbidă. Aceste rezultate după chirurgia bariatrică variază în funcție de tipul de procedură efectuată, vârsta și starea generală de sănătate a pacientului. Schimbarea stilului de viață si a celui alimentar ajuta la obținerea unui rezultat foarte bun.

Rezultate

Majoritatea pacienților care au efectuat o astfel de intervenție chirurgicală experimentează o pierdere în greutate semnificativă. Exista îmbunătățiri în ceea ce privește problemele de sănătate legate de obezitate. Acestea includ diabetul zaharat, hipertensiunea arterială și apneea de somn, și o îmbunătățire a calității vieții în general. Aceste rezultate după chirurgia bariatrica, depind evident de fiecare pacient in parte.

Unele dintre cele mai comune tipuri de chirurgie bariatrică includ banded gastric sleeve, bypass-ul gastric, mini gastric bypass și gastrectomia longitudinala laparoscopica (micșorare stomac). Fiecare dintre aceste proceduri poate avea propriile riscuri și beneficii. Decizia de a efectua o anumită intervenție chirurgicală trebuie să fie luată în urma unei discuții aprofundate cu medicul dumneavoastră.

Este important să înțelegeți că chirurgia bariatrică nu este o soluție magică pentru fiecare pacient. Succesul pe termen lung depinde de o abordare complexa. Este important să urmați recomandările chirurgului dumneavoastră cu privire la suplimentele alimentare si controalele periodice recomandate. Este important sa va asigurați că obțineți cele mai bune rezultate posibile după intervenția bariatrica. Pentru a avea succes, orice intervenție bariatrica, presupune un pacient compliant la sugestiile si stilul de viață recomandat de către medicul chirurg!

1 comentariu

vezi si alte articole ...

Call Now Button