Home Chirurgie BariatricaSleeve Gastric Beneficiile operației bariatrice

Beneficiile operației bariatrice

Beneficiile operației bariatrice sunt multiple. În urma unei operații de slăbit, o persoană obeză poate pierde, in unele cazuri, mai mult de jumătate din greutatea corporală, într-un timp foarte scurt.

Exista, de asemenea, și beneficii importante ale operației de bariatrie asupra comorbidităților cauzate de kg în exces, mai ales în cazul diabetului zaharat de tip 2. Vă prezentăm un scurt interviu cu o pacientă de ale dl dr Tucă, care a ajuns de la 75 de kg la 54.

V-ați operat la 75 de kg. Care a fost motivul? Ce probleme de sănătate ați avut ?

Pacient: Oboseam foarte repede și nu mai puteam să fac lucruri pe care le făceam înainte. Abia la investigațiile pt operație am aflat că și tensiunea era mai mare (eu de obicei eram cu hipotensiune). Și nu mă mai suportam când mă uitam în oglindă și uram faptul că nu mai începeam în hăinuțele mele dragi de om slab.

Cum sunteți acum fizic și psihic?

Pacient: Acum sunt omul care am fost toată viața. Mă simt excepțional și fizic și psihic. Pot să fac din nou muncă fizică,  nu mai simt nevoia să stau în pat tot timpul. Și sunt extrem de fericită că îmi vin din nou toate hainele mele dragi.

Cum a fost interacțiunea dvs cu dl dr Tucă?

Pacient: Interacțiunea la superlativ. Mi-a dat încredere prin modul dânsului calm de a vorbi și a explica pacientului. Și  mi-a plăcut foarte mult că răspundea la telefon sau puteam să comunic cu dumnealui pe whatsapp. Vă rog să-i transmiteți că-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și că nu o să-l uit toată viața!

0 comentariu

vezi si alte articole ...

Lasa un comentariu

Call Now Button